Chat met ons
Bel +32 (0)50 391336

We blijven onverminderd bereikbaar om de continuïteit van uw organisatie te garanderen

Door: Redactie Unit4 Bedrijfssoftware | 17 maart 2020

Het zijn ongekende en bizarre tijden. Er worden continue nieuwe maatregelen ingevoerd ter bestrijding van het coronavirus (COVID-19). Deze maatregelen raken ons allemaal.

 

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers gaan boven alles en we volgen uiteraard de adviezen en maatregelen van de Belgische regering om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken.

 

Als softwareleverancier zijn wij goed uitgerust en is op afstand werken een gewoonte. Dit betekent dat wij in deze uitzonderlijke situatie u kunnen blijven ondersteunen om zo de continuïteit van uw organisatie te garanderen. Dankzij onze online oplossingen geldt hetzelfde voor uw organisatie: u hebt altijd en overal toegang tot onze software zodat uw administratieve processen niet stil komen te vallen.

 

Hoe kun je ons bereiken?

  • Bij onze helpdesk kunt u terecht voor al uw gebruikersvragen en kunt u makkelijk supportverzoeken indienen.
  • Uw partner manager of andere directe contactpersonen blijven bereikbaar en beschikbaar om u te ondersteunen. We hebben allemaal de tools om u via e-mail, telefoon of online meetings verder te helpen.
  • Voor overige vragen kun je ons bereiken op ons algemene telefoonnummer: +32 50 39 13 36

Rest ons nu nog de boodschap van onze minister van Volksgezondheid Maggie De Block te herhalen: “Blijf in uw kot.” Alle 300 Unit4 Bedrijfssoftware-collega’s wensen u veel sterkte en wijsheid toe. Weet dat wij er voor u zijn om mee te denken en u verder te helpen om alles onder controle te houden.

Dit kan ook interessant voor u zijn