Chat met ons
Bel +32 (0)50 391336

VZW



Alle Verenigingen zonder Winstoogmerk zijn verplicht om een transparante boekhouding te voeren. Middelgrote en grote vzw’s worden hierbij verplicht om een dubbele boekhouding te voeren, kleine vzw’s mogen vrijwillig kiezen voor een dubbele boekhouding.

 

Bent u bestuurslid van een sport- of toneelvereniging of van een professionele vzw zoals een school? Dan heeft u er alle belang bij een dubbele boekhouding te voeren. Deugdelijk bestuur kenmerkt zich door klare cijfers en transparantie. Als bestuurslid kunt u ook dit maar best ter harte nemen. En, of het nu strikt moet of niet, met een degelijke dubbele boekhouding kunt u wat dat betreft alvast op beide oren slapen!

Oplossingen voor de Vzw



Venice Boekhouding

Voldoe moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen, volg de situatie van uw vzw op de voet of u nou zelf uw boekhouding voert of een boekhouder in dienst heeft.

Lees meer

Venice Facturatie

Maak efficiënt offertes, facturen en credietnota’s op. Met de verschillende facturatie pakketten van Unit4 is er voor elke Vzw een passende oplossing.

Lees meer

Venice Contactenbeheer

Een CRM-oplossing waarbij u uw projecten kunt beheren en opvolgen, de in- en uitgaande communicatie kunt bijhouden en een koppeling hebt met verkoopdocumenten.

Lees meer

Meer weten?



Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.