Enkele van onze klanten

Doelgroepen

Accountants

U wenst een proactieve rol te spelen in de bedrijfsvoering van uw klant op vlak van strategische planning, cash flow management, personeelszaken enz. U wilt uw rol als strategisch adviseur perfect invullen. Met onze oplossingen bent u als accountant klaar voor de ondernemer van morgen.

Venice biedt u de mogelijkheid om te werken met een onbeperkt aantal dossiers. Door gebruik te maken van duidelijke rapporten en balansen vindt u snel de gevraagde informatie. De vlotte koppeling met dossiers van uw klanten maken Venice het ideale pakket voor de accountant Download datasheet.

 

 

Kmo

Iedere KMO'er heeft te maken met boekhouden. En zakendoen zonder ondersteunende business software is niet meer van deze tijd. Het is ons dagelijks werk u van betrouwbare, actuele en professionele administratieve software te voorzien. We volgen de steeds evoluerende en alsmaar complexer wordende wetgeving op de voet en verwerken in onze software niet alleen onze jarenlange ervaring maar ook de input van duizenden gebruikers. In geen tijd bent u ermee operationeel, vertrouwd en vooral: productief. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: het runnen van uw business.

 

Vzw

Alle Verenigingen zonder Winstoogmerk zijn verplicht om een transparante boekhouding te voeren. Middelgrote en grote vzw's worden hierbij verplicht om een dubbele boekhouding te voeren, kleine vzw's mogen vrijwillig kiezen voor een dubbele boekhouding.

Bent u bestuurslid van een sport- of toneelvereniging of van een professionele vzw zoals een school? Dan heeft u er alle belang bij een dubbele boekhouding te voeren. Deugdelijk bestuur kenmerkt zich door klare cijfers en transparantie. Als bestuurslid kunt u ook dit maar best ter harte nemen. En, of het nu strikt moet of niet, met een degelijke dubbele boekhouding kunt u wat dat betreft alvast op beide oren slapen!

Onderwijs

Als docent Boekhouding (fiscaliteit) wenst u uw studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het professionele leven. Om die reden dringt het gebruik van boekhoudsoftware binnen de lessen zich op en dient u een keuze te maken uit het ruime aanbod.

Waarom zou u hiervoor als school genoegen moeten nemen met een basisproduct, met navenante kwaliteit en functionaliteit, als u kunt kiezen voor een professioneel en bijzonder actueel pakket met alles erop en eraan, tegen een zeer competitieve prijs? Venice Boekhouding is uitermate geschikt voor gebruik binnen het lessenpakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Sectorspecifieke software

Door Unit4 Venice te koppelen aan specifieke sectorsoftware kunnen wij uiteenlopende sectoren een totaalpakket bieden. Bekijk welke sectorspecifieke oplossingen en koppelingen wij u kunnen bieden.