• Klassikale opleiding

  Om gebruikers van onze software te helpen het maximale uit hun applicatie te halen, bieden we diverse opleidingen.

  Onze klassikaal ingerichte opleidingen zijn stuk voor stuk gericht op de praktijk. Daardoor zijn ze niet alleen geschikt voor gebruikers die snel en efficiënt van start willen gaan met hun nieuwe investering, maar ook voor iedereen die voor het alledaagse gebruik meer uit zijn Unit4 C-Logic-software wil halen.

  Elke deelnemer ontvangt een syllabus waarin de besproken onderwerpen aan bod komen.

  Ons opleidingsaanbod bevat zowel de basismodules van Venice, de optionele modules, maar ook thematische opleidingen zoals debiteurenbeheer of het opmaken van professionele offertes.

  Andere formules

  Naast de klassikaal ingerichte standaardopleidingen kunt u bij ons ook terecht voor een opleiding op maat. Deze kunnen plaatsvinden bij u op het bedrijf of u kunt bij ons een lokaal inclusief lesgever en pc's reserveren. Stuur een mailtje naar support.venice@unit4.com voor meer informatie.

  Prijzen en voorwaarden

  De deelnameprijs voor een klassikale opleiding bedraagt € 190,00 (excl. btw) per halve dag (4u) en per persoon. De prijs voor de opleidingen van 3u bedraagt € 145,00 (excl. btw) per persoon. Voor de korte opleidingen van 2u bedraagt de prijs € 95,00 (excl. btw) per sessie en per persoon.

  Inschrijven kan tot 3 werkdagen vóór aanvang van de cursus. Na uw aanvraag ontvangt u alle details omtrent het tijdstip, de locatie en de kostprijs van de gewenste opleiding. Het bedrag kunt u overmaken op rekening IBAN BE68 3630 8232 3334 - BIC BBRUBEBB van Unit4 C-Logic N.V. met vermelding van de u toegestuurde referentie. Om fouten in de berekening te voorkomen, wacht u daartoe best onze reactie af.

  Uw reservatie wordt definitief na ontvangst van uw betaling waarna ook de factuur wordt nagestuurd.

 • Opleidingskalender

  Hieronder ziet u een overzicht van de ingeplande opleidingen

 • Opleidingsaanvraag

  U wilt een klassikale opleiding komen volgen, maar deze is momenteel niet gepland? Of u bent geïnteresseerd in een opleiding op maat, bij ons te Brugge, of bij u ter plaatse?

  Stuur ons een mailtje via deze link, en we contacteren u zo spoedig mogelijk.


Opleidingskalender