Chat met ons
Bel +32 (0)50 391336

Over ons


Geschiedenis en verhaal Venice

 

Unit4 C-Logic ontwikkelt sedert 1985, onder de naam Venice, standaard software voor het beheer van de dubbele boekhouding, facturatie en klantenbeheer en verzorgt ook dito opleidingen. De kwalitatief hoogstaande en actuele software richt zich op de Belgische KMO, accountant, vzw en onderwijs.

 

Sedert de oprichting woont Unit4 C-Logic, vlot bereikbaar, aan de rand van Brugge. Deze inspirerende en sfeervolle stad biedt een omgeving met gemotiveerde mensen, historische roots, cultuur en tradities die aansporen om enkel het ‘beste’ te brengen. Een ‘microbe’ die zich voor Unit4 C-Logic vertaalt in haar succesvolle en overal gewaardeerde software voor boekhouding en facturatie.

 

Wist u trouwens dat Brugge het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Dat in het middeleeuwse Venetië het dubbel boekhouden ontstond? Onze keuze voor de productnaam “Venice” is dus absoluut niet toevallig!

 

In 2008 werd het toenmalig C-Logic nv overgenomen door Unit4. Sinds 2019 is het onderdeel van Unit4 Bedrijfssoftware.

 

 

Organisatie Unit4 Bedrijfssoftware

 

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Twee werelden die niet vanzelfsprekend synchroon lopen. Een ondernemer kijkt immers vooruit en een accountant kijkt voornamelijk terug.

 

Onze missie

 

Onze missie is de wereld van financieel-administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden samen te laten vloeien met die van ambitieus en succesvol ondernemerschap, zodat beiden kunnen accelereren. Ons handelsmerk is dat de accountant en ondernemer beter ‘samen door één deur gaan’ en tot verrassend goede resultaten komen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.

 

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

Maak kennis met Unit4 BedrijfssoftwareEen impressie uit onze 5 kantoren in de BeNeLux.

 

  • Barendrecht
  • Brugge
  • Hengelo
  • Sliedrecht
  • Utrecht

Video

Meer weten?Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.