Venice Facturatie Lite

Venice Facturatie Lite is zonder twijfel het ideale pakket voor het voeren van de minder complexe facturatie.

Dankzij de jarenlange ervaring en de input van talloze gebruikers weet Unit4 C-Logic perfect wat de kern van een facturatiepakket uitmaakt. Het is precies die kern die in Venice Facturatie Lite werd geïmplementeerd. U krijgt daardoor precies wat u nodig heeft, zonder overtollige functionaliteiten en bijgevolg ook zonder overbodige kosten.

Venice Facturatie Lite werd in het bijzonder ontworpen om op een eenvoudige, snelle en praktische manier offertes en facturen aan te maken. Daarbij hebben we ons bewust geconcentreerd op de essentie van die taken. Een factuur kan opgemaakt worden vertrekkend van een leeg document of op basis van een vroeger ingebrachte offerte. Het volume aan gegevens dat u met Venice Facturatie Lite kunt invoeren is zo goed als ongelimiteerd. Het aantal firma's, boekjaren en documenten per boekjaar wordt enkel begrensd door de beschikbare opslagcapaciteit.

Trouwens, ‘Lite’ verwijst enkel naar de bedoeling om alleen de basisfunctionaliteiten in te bouwen. Zeker niet naar de manier waarop en de middelen waarmee u de facturen en offertes aanmaakt. Zo kunt u bv. rechtstreeks bij het ingeven van een verkoopdocument een klant of een artikel bijmaken of wijzigen. Op basis van gegevens beschikbaar in uw klantenfiche, kunt u onmiddellijk een e-mail versturen.