Chat met ons
Bel +32 (0)50 391336

Automatiseer uw facturatieproces met Unit4 VeniceHet verwerken van facturen is een tijdrovende taak. Papieren facturen of pdf-facturen hebben een niet-gestructureerde indeling en kunnen dus niet herkend worden door uw business software. Hiervoor moet dus steeds een manuele actie ondernomen worden.
Unit4 Venice is uitgerust om uw facturatieproces moeiteloos en automatisch te laten verlopen waardoor u veel tijd bespaart.

Aankoopfacturen

Ontvangt u de facturen van uw leveranciers in pdf of ubl-formaat? Venice kan deze aankoopfacturen inlezen en verwerken. Uiteraard, hoe gestructureerder het formaat, hoe vlotter de verwerking gebeurt. Een pdf-factuur wordt weergegeven in de rechterschermhelft en moet manueel worden ingeboekt. Indien u echter een ubl-factuur hebt ingelezen, staan alle gegevens reeds klaar in Venice om definitief ingeboekt te worden. Vraag dus zeker aan uw leveranciers om zoveel als mogelijk te werken met gestructureerde formaten voor het versturen van hun facturen.

Verkoopdocumenten

De Venice-optie eDocumenten maakt het mogelijk om uw verkoopdocumenten op een elektronische manier te gaan versturen. Per klant kunt u uw gewenste exportwijze selecteren. Factureert u aan de Vlaamse overheid? Geen nood, ook het versturen via Peppol is mogelijk.

Connectivity

Ondernemers en boekhoudkantoren werken soms met verschillende softwarepaketten. Het loont de moeite om na te gaan of deze paketten “dezelfde taal spreken”. Unit4 Venice is hierop voorzien.

Indien u als accountant werkt met Venice, en uw klanten leveren vanuit een ander programma hun verkoopfacturen aan in ubl-formaat, kunt u ze 100% overnemen in uw dossiers.

Ook omgekeerd geldt hetzelfde principe. Een ondernemer die zijn facturatie voert in Venice, kan simpelweg een export genereren in ubl-formaat en bezorgen aan zijn boekhouder. Dit spaart tijd uit bij de verwerking, waardoor uw boekhoudkosten dalen.

 

Voor meer info verwijzen we graag verder naar efactuur.belgium.be en overheid.vlaanderen.be/e-invoicing.

Contacteer ons voor meer info!Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.