Met Venice Boekhouding voldoet u moeiteloos aan alle wettelijke verplichtingen of u nu de boekhouding voert voor een klein, een middelgroot of een groot bedrijf of als accountant voor een onbeperkt aantal dossiers van uiteenlopende grootte. Tal van duidelijke rapporten, overzichten en vlotte exportmogelijkheden maken van Venice Boekhouding steeds dé bron van informatie om elke bedrijfssituatie op de voet te volgen.

Efficiënte input

Alle input verloopt bijzonder efficiënt en de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave kunnen elektronisch worden ingediend. Standaard beschikt Venice over een ganse rits tijdbesparende functionaliteiten. 

Venice biedt een optionele integratie met Companyweb, zodat u weet met wie u zaken doet.

Bent u accountant?

In uw rol als accountant wenst u uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Naast de neerlegging van de jaarrekening en de nodige wettelijke aangiftes, wilt u uw rol als strategisch adviseur perfect invullen. U wenst een proactieve rol te spelen in de bedrijfsvoering van uw klant op vlak van strategische planning, cash flow management, personeelszaken enz. Een verhoging in de werkdruk bij maand- en/of kwartaalaangevers wilt u hierbij zoveel mogelijk vermijden. Klik hier voor meer informatie over ‘De accountant van morgen’.  

Overzicht opties

Venice Boekhouding is in zijn basisversie een heel uitgebreid werkinstrument. Voor wie nog verder wil gaan, zijn er tal van opties beschikbaar. Door deze modulaire opbouw kunt u zelf een combinatie samenstellen die perfect afgestemd is op uw behoeftes.

Hieronder vindt u een overzicht van de opties:  

Beheer op een eenvoudige en efficiënte manier uw vaste activa, rechtstreeks vanuit Venice boekhouding. 

Automatiseer de betalingen aan uw leveranciers

Voer een consolidatie door van balansen of van btw-aangiftes (btw-eenheid)
Deze optie bundelt een aantal functionaliteiten die een specifieke meerwaarde bieden aan elke boekhouder en accountant die met Venice Boekhouding zijn klantendossiers beheert.
Automatiseer uw activiteit als fiscaal vertegenwoordiger en kom de Belgische administratieve verplichtingen na (btw-aangifte).
Verwerk eenvoudig uw Europese incasso's.
Maak analytisch boeken een vanzelfsprekend verlengstuk van uw dagelijkse boekhouding en facturatie.
 Mail leveringsbonnen, facturen én rappels volautomatisch naar de klant. 
importeer gegevens uit andere programma’s automatisch in Venice Facturatie Enterprise of Venice Boekhouding
Geef direct intrastatgegevens in bij elke intracommunautaire factuur.
Stel in een handomdraai de jaarrekening op. Verkort of volledig schema.
Regel voor groepen gebruikers de toegang tot modules, dialoogvensters, zoeklijsten, e.d. 
 Een webservice die u vanaf elk toestel toegang verleent tot uw Venice-data op ons cloudplatform.