Smart Update

Smart Update automatiseert het importeren van tal van gegevens naar Venice: Artikels, artikelgroepen, verkoopafspraken, aankoopprijzen. U kan ook verkoopbestellingen, leveringen en facturen in XML formaat importeren in Venice facturatie.  Er is tevens een oplossing om aan- en verkoopdocumenten in XML formaat te importeren in Venice boekhouding

Enkele specificaties:

Type oplossing generieke oplossing
Gekoppeld aan Venice optie Venice boekhouding, facturatie
Voor welke sector alle
De oplossing is op de markt sedert 2013
Prijsstelling van de applicatie De prijszetting is modulair, per te importeren item type.
Type koppeling realtime

 

Smart Scan

  • Met Smart Scan verwerkt u de leveringen van uw leveranciers voortaan sneller én accurater. U duid aan voor welke aankoopbestellingen er leveringen binnenkomen en scant de inkomende goederen. Met één druk op de knop worden de juiste aankoopbestellingen vervolgens afgepunt en wordt er één of 4meerdere aankoopleveringen ingeschreven. En dit alles uiteraard volledig automatisch.
  • Met deze module verwerkt u eveneens de leveringen naar uw klanten voortaan sneller én accurater. U duid aan welke verkoopbestelling(en) u wenst uit te leveren en scant bij de orderpicking  de goederen die u gaat leveren. Met één druk op de knop worden de juiste verkoopbestellingen vervolgens afgepunt en wordt er één of meerdere verkoopleveringen ingeschreven. En dit alles uiteraard volledig automatisch. 
  • Na installatie van deze module was het opmaken van de inventaris en de verwerking ervan in Venice nooit zo eenvoudig. Ook inkomende en uitgaande voorraadbewegingen verwerkt u voortaan sneller én accurater. U scant de aanwezige voorraad of voorraadbeweging en deze wordt door de scansoftware opgeslagen in het geheugen van de scanner. Met één druk op de knop worden de stockwaarden of voorraadbewegingen vervolgens automatisch weggeschreven in Venice via een voorraaddocument. Uw voorraad staat in een handomdraai juist en bij de inventaris verwerking krijgt u een mooi overzicht van de eventuele stockverschillen die er waren ! 
  • U wenst één van onze Smart Scan oplossingen te gebruiken in combinatie met de Venice module Voorraadbeheer ? Dan is deze module de ideale uitbreiding ! Met deze module beheert u immers voortaan uw magazijnen en/of locaties probleemloos via scanning.

Enkele specificaties:

Type oplossing generieke oplossing
Gekoppeld aan Venice optie Venice facturatie, voorraadbeheer
Voor welke sector alle
De oplossing is op de markt sedert 2013
Prijsstelling van de applicatie

De prijszetting is modulair opgebouwd

 

Type koppeling realtime