Argus DocFlow

Argus DocFlow is een webapplicatie die het goedkeuren van de aankoopfacturen automatiseert. Deze oplossing synchroniseert in realtime met Venice boekhouding, zodat u op elk moment zowel in Venice Boekhouding als in DocFlow kan zien waar de factuur zich precies bevindt in het goedkeuringsproces.

Er kunnen verschillende flows opgestart worden op basis van een aantal parameters (bv. leverancier, grootboekrekening, analytische info). Per flow kunnen meerdere goedkeuringsniveaus ingericht worden. Er wordt ook automatisch een elektronisch archief aangemaakt, eventueel zelfs inclusief documenten die niet vanuit de boekhouding komen.

Een andere mogelijkheid is dat goedkeuringsflows opgestart worden vanuit de aankoopfacturatie van Venice Facturatie Enterprise, zodat DocFlow ook gebruikt kan worden om het uitvoeren van aankoopbestellingen te regelen.

 

Enkele specificaties:

Type oplossing generieke oplossing
Gekoppeld aan Venice optie Venice facturatie, Venice boekhouding
Voor welke sector alle
De oplossing is op de markt sedert 2015
Type koppeling realtime via SDK
Sleutelwoorden Document management, Approval, DMS

 

Facturavi

De cloud oplossing Facturavi is ontwikkeld om de goedkeuring van aankoopfacturen op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier uit te voeren. Het is een uitbreiding op uw boekhouding en vereist een minimale installatie & configuratie.

Facturavi is altijd en overal beschikbaar en helpt u om beter uw aankopen op te volgen. Goedgekeurde documenten blijven steeds beschikbaar en kunnen dienen als online archief.

Door Facturavi modulair op te bouwen zijn we in staat de goedkeuring volledig te configureren volgens uw noden.

Voor meer info, neem zeker een kijkje op onze website: www.facturavi.be

Enkele specificaties:

Type oplossing generieke oplossing
Gekoppeld aan Venice optie Venice boekhouding
Voor welke sector alle
De oplossing is op de markt sedert 2015
Type koppeling realtime via SDK
Sleutelwoorden Document management, Approval, Goedkeuring