Blog

Hoe Unit4 Venice en Comax uw administratief proces vereenvoudigen

Door:  Bruno Delaere

De software van Unit4 Venice  kan eenvoudig en naadloos met andere software worden gekoppeld. Op die manier kunnen we onze klanten een totaalpakket aanbieden door middel van een geïntegreerd proces. Zo heeft u steeds de meest complete en courante oplossing ter beschikking voor uw onderneming .

COMAX is één van deze koppelingen. We lichten even toe. COMAX is een softwarebedrijf dat accountancy kantoren helpt met het verbeteren van administratieve processen. 

Een oplossing van COMAX is pdf-facturen, via factuurherkenning, om te zetten naar een UBL-formaat. Door dit UBL-formaat te gebruiken, herkent Venice automatisch de gegevens en vult ze automatisch correct in waar nodig waardoor een enorme tijdswinst ontstaat. 

Ampe Accountancy, een accountskantoor gevestigd in Loppem, is al enige tijd een tevreden klant bij Unit4 alsook bij COMAX. Een kantoor dat met een duidelijke filosofie fiscaal, juridisch, financieel en bedrijfseconomische advies verleent aan ondernemingen en hun ondernemers. 

 


“Als accountantskantoor is het voor ons belangrijk dat we zo efficiënt mogelijk werken met een zo groot mogelijke service naar onze klanten toe. Om deze reden hebben wij besloten om een samenwerking met COMAX aan te gaan gelinkt op ons reeds bestaand Unit4 Venice pakket.

Zo kunnen wij met de COMAX UBL module gekoppeld aan Venice enorm veel tijd besparen. De facturen worden automatisch omgezet in UBL en rechtstreeks geïmporteerd naar Venice.

Alexander Ampe, zaakvoerder Ampe Accountancy 

 

Er zijn vele voordelen gelinkt aan het boeken van digitale facturen.  Zo zorgt het niet enkel voor een spreiding van werkdruk doordat de facturen gespreid worden aangeleverd. Maar wordt het ook mogelijk om te zoeken op inhoud van facturen, wordt er een gemakkelijke terugkoppeling naar de klant gecreëerd wat betreft belangrijke documenten en ontstaat er een mooie tijdswinst.

Vraag meer informatie aan via info.venice@unit4.com of via +32 50 39 13 36.

Bruno Delaere

Sales & Marketing

Volg mij linkedin