Blog

Venice Accountant Van Morgen & BilltoBox

Door:  Leen Blockmans

BilltoBox is het merk van Unified by Invoicing. Unified by Invoicing is het resultaat van het IAB en UnifiedPost (Onea).

Het is de omgeving waar ondernemingen hun facturen ontvangen en verzenden en vormt een collaboratief platform tussen de accountant en zijn klanten

Dankzij de geïntegreerde oplossing tussen Unit4 en UnifiedPost (Onea) krijgt de accountant een online applicatie die hem helpt om facturen eenvoudig, snel en elektronisch te verwerken in Unit4 Venice online. 

Prijs: 1,00 EUR/maand/dossier en 0,29 EUR/factuur

Doordat de accountant online samenwerkt met zijn klant kan hij efficiënter werken en sneller inspelen op veranderingen. Als accountant krijgt hij meteen onbeperkte toegang tot alle dossiers waarvoor hij de boekhouding voert. Dat levert niet alleen voor hem maar ook voor zijn klanten tal van voordelen op. De accountant beheert de volledige administratie van zijn niet-boekende klant in Unit4 Venice Online.

Om zijn klant inzicht te geven in zijn financiële situatie kan de accountant hem uitnodigen voor het gebruik van de Management Monitor. De Management Monitor is een online dashboard dat toegankelijk is via internet en op alle mobiele apparaten geraadpleegd kan worden.

Zo is hij klaar om efficiënt en online samen te werken met zijn klant en wordt hij een accountant van morgen!

Meer informatie gewenst? Contacteer onze sales manager via info.venice@unit4.com. 

Leen Blockmans

Sales Manager Venice

Volg mij linkedin