Voor ontwikkelaars

WebConnect

Met de optie Webconnect beschikt u over een webservice die u vanaf elk toestel toegang verleent tot uw Venice-data op ons cloudplatform. Hierdoor kunt u niet enkel uw gegevens consulteren, maar kunt u ook bestellingen en/of verkoopfacturen aanmaken vanuit andere toepassingen. U hebt een real time connectie met uw Venice-applicatie in de cloud. Koppelen met een website, een app of een lokale toepassing wordt dus kinderspel.

Lees meer

Software Development Kit

Samen met Venice Facturatie en/of Boekhouding, leveren wij de Venice Software Development Kit mee. Met deze SDK bieden wij u de bouwstenen aan om uw eigen uitbreidingen op Venice te schrijven, of om uw eigen applicatie in realtime te linken met Venice.

Wil u vanuit een Excel werkblad toegang tot uw Venice data ? Bestellingen die via uw website geplaatst worden, direct injecteren in uw facturatie ? Met de gratis meegeleverde SDK wordt dit allemaal mogelijk.

Bovendien hanteert de Venice SDK dezelfde business logica en validatieregels als Venice zelf, zodat u altijd verzekerd bent van de consistentie van uw gegevens.

Klik hier om naar onze Venice SDK website te gaan.

U wil uw eigen applicatie op onze site vermelden?

Indien u software geschreven hebt die aan Venice gekoppeld is, dan kan u die op onze website laten vermelden. Zo bereikt u een veel groter publiek voor uw oplossing.

Om uw oplossing te registreren, vragen we u om het registratieformulier in te vullen.

Een overzicht van de gepubliceerde oplossingen kan u hier bekijken.

Ontwikkelaarsversie

U bent een ontwikkelaar, u hebt het dossier van uw klant nodig om mee te werken, maar zelf hebt u geen Venice licentie? Om dit probleem op te lossen hebben we een ontwikkelaarsversie van Venice voorzien. Hiermee kan u (en niemand anders) werken met de data van uw klant. Voor de klant is de confidentialiteit gegarandeerd en uzelf kan werken met de data van uw klant (validatie van een import routine, custom code uittesten, ...)

De kostprijs hebben we minimaal gehouden, en hoeft niet aangekocht te worden, u huurt de software voor de duur van uw project.