Download laatste versie van Venice

Vul hieronder uw Registratienaam en Registratienummer in zoals u die terugvindt via Hoofdmenu – Venice-knop (ronde knop linksboven) – Registratie – Bekijken. Gebruik bij voorkeur kopiëren en plakken en klik op de Check-knop. Wij controleren onmiddellijk of de nieuwe versie bruikbaar is voor u.

Let op, wij consulteren enkel onze eigen bestanden, de werkelijk geïnstalleerde versie op uw computer wordt niet online opgevraagd en wordt dus niet vergeleken met wat bij ons bekend staat. Absolute garantie biedt deze controle dus niet.

Voor een overzicht van de aanpassingen in de laatste release van Venice, klik op deze link.

Opgelet indien u dossiers uitwisselt met een andere Venice licentie

Toon Verberg

Indien u dossiers uitwisselt met een andere Venice licentie (bv. uw boekhouder), controleer dan eerst of de andere Venice licentie ook al werd geüpdatet naar deze versie. Indien niet, wacht dan met updaten tot ook de andere Venice licentie geüpdatet werd. Dit geldt ook als u zowel een lokale licentie hebt, als een licentie op Aspex!

Conctacteer ons als u de upgrade datum van Venice op Aspex wil weten.

Belangrijke info - Internet

Voortaan wordt een nieuwe versie geactiveerd via internet. Dit gebeurt automatisch de eerstvolgende keer dat u de nieuwe versie start. Zolang er bij de eerste start na de update geen internetverbinding tot stand komt zal Venice niet werken.

Tip

Laat Venice een gepersonaliseerde verbinding maken met onze webserver (hoofdmenu – Venice knop – Instellingen – myVenice). Als er een nieuwe versie beschikbaar is, dan zal er in het hoofdmenu een rode indicator verschijnen. Door daar op te klikken wordt bovenstaand scherm automatisch voor u ingevuld.