Over ons

Unit4 C-Logic ontwikkelt sedert 1985, onder de naam Venice, standaard software voor het beheer van de dubbele boekhouding, facturatie en voorraadbeheer en verzorgt ook dito opleidingen. De kwalitatief hoogstaande en actuele software voor gebruik op PC's en PC-netwerken richt zich op de Belgische KMO en accountant.

Een succesverhaal

Sedert de oprichting woont Unit4 C-Logic, vlot bereikbaar, aan de rand van Brugge. Deze inspirerende en sfeervolle stad biedt een omgeving met gemotiveerde mensen, historische roots, cultuur en tradities die aansporen om enkel het ‘beste’ te brengen. Een ‘microbe’ die zich voor Unit4 C-Logic vertaalt in haar succesvolle en overal gewaardeerde software voor boekhouding en facturatie.

Wist u trouwens dat Brugge het Venetië van het Noorden wordt genoemd? Dat in het middeleeuwse Venetië het dubbel boekhouden ontstond? Onze keuze voor de productnaam “Venice” is dus absoluut niet toevallig!

Overname C-Logic door Unit4

Unit4 C-Logic maakt sedert 1 augustus 2008 deel uit van Unit4 N.V., een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4.000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiële dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.

Contacteer ons

Sales

Voor al uw commerciële vragen kunt u contact opnemen met de salesafdeling. Hebt u algemene vragen over het commerciële luik van Unit4 C-Logic, dan kunt u contact opnemen met de commerciële binnendienst. Sales is bereikbaar via e-mail op Info.Venice@unit4.com of telefonisch op het nummer +32 50 39 13 36. U kunt ook het formulier hiernaast invullen.

Helpdesk

Voor al uw gebruikersvragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk via email. Lees hier voor meer informatie.

Administratie

Hebt u vragen over uw bestelling of uw factuur? Wenst u iets aan te passen aan een adres of telefoonnummer of …? Stuur dan een mail naar Info.Venice@unit4.com.

Sociale media

Volg ons op Twitter:
Volg ons op LinkedIn:
Volg ons op YouTube:

Route

Unit4 C-Logic nv
Rijselstraat 247
B-8200 Brugge (Sint-Michiels)

T +32 50 39 13 36
E Info.Venice@unit4.com

U bereikt ons het makkelijkste via deze weg:
Neem de E40 of E403 richting Brugge.

  • Op de E40 neemt u afrit 8 Brugge - Zeebrugge, u komt op de expresweg van Brugge naar Zeebrugge, Blankenberge en Knokke.
  • Via de E403 Kortrijk - Brugge komt u meteen op de expresweg terecht.

U neemt de allereerste afrit. U komt op een rondpunt. Daar gaat u naar rechts. Een kleine 300 meter verder, op uw linkerzijde, bevindt zich Unit4 C-Logic N.V.

Is de parking volzet, dan is er ook een tweede parking voorzien: rijd tot het einde van de straat en sla linksaf. Sla de eerste straat linksaf en terug de eerste straat linksaf. Op het einde van deze straat komt u aan de achterzijde van ons gebouw.

U kunt ons ook met het openbaar vervoer bereiken. Elke dag houden zo’n 300 treinen halt in het Station van Brugge. Via bus nummer 7 (Centrum - Sint-Michiels - Kloosterhof) (elke 20 minuten) en een busrit van een kwartiertje bereikt u de halte Stokvelde. Zo’n 150 meter voorbij deze halte vindt u Unit4 C-Logic N.V.